Tilmelding til Projekt Forskerspirer 2020

Velkommen til Projekt Forskerspirer.

Her kan gymnasielærere og -ledelser tilmelde skoler til at deltage i Projekt Forskerspirer 2020.

Det er gratis at deltage, men der skal udpeges én eller flere koordinatorer fra skolen, der kan står for den løbende kontakt mellem de talentfulde elever og projektlederen på Københavns Universitet. Det er også koordinatorens opgave er at finde interesserede og egnede elever og beslutte hvem der kan deltage i projektet.

Tilmeldingsformularen herunder udfyldes af skolens koordinator. Koordinatoren vil herefter få al relevant information fra projektet tilsendt den opgivne mailadresse.

Koordinatormøde onsdag den 22. januar

Når skolens udpegede koordinator tilmelder skolen til Projekt Forskerspirer 2020, beder vi samtidig koordinatoren tilmelde sig det årlige informationsmøde på Københavns Universitet. Mødet finder sted onsdag den 22. januar i Udvalgsværelse 3, Nørregade 10, 1. sal fra kl. 10.00-13.00 (Der vil være kaffe og croissant fra kl. 9.30).
Mødet foregår tæt ved Frue Plads, og der er 5-10 minutters gang fra enten Hovedbanegården eller Nørreport Station. Der er desværre ikke mange parkeringspladser i området.

Talentprogrammet bliver gennemgået, og der vil være god mulighed for at spare med de andre koordinatorer. Emnet for mødet er dertil betingelser for talentudvikling i gymnasieskolen. Programmet sendes ud primo januar.

Det er ikke et krav at deltage i koordinatormødet, for at skolen kan deltage, men det giver ofte en god start på projektet. Udpegningen af de deltagende gymnasieelever foregår i løbet af marts.

Sidste frist for tilmelding af skoler til Projekt Forskerspirer 2020 er mandag den 3. februar.

Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte projektkoordinator Marianne Bjerregaard på forskerspirer@adm.ku.dk eller telefon 93 56 53 95.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Deltager i Koordinatormødet onsdag den 22. januar på Københavns Universitet *