Tilmelding til Projekt Forskerspirer 2019

Velkommen til Projekt Forskerspirer.

Det er gratis at deltage, men der skal udpeges én eller flere koordinatorer fra skolen, der kan står for den løbende kontakt mellem de talentfulde elever og projektkoordinatoren på Københavns Universitet. Det er også koordinatorens opgave er at finde interesserede og egnede elever.

Tilmeldingsformularen herunder udfyldes af skolens koordinator. Koordinatoren vil herefter få al relevant information fra projektet tilsendt den opgivne mailadresse.

Koordinatormøde mandag den 21. januar

Når skolens udpegede koordinator tilmelder skolen til Projekt Forskerspirer 2019, beder vi samtidig koordinatoren tilmelde sig det årlige informationsmøde på Københavns Universitet. Mødet finder sted mandag den 21. januar i Udvalgsværelse 3, Nørregade 10, 1. sal fra kl. 9.30-15.00 (programmet starter kl. 10).
Det er tæt ved Frue Plads, og der er 5-10 minutters gang fra enten Hovedbanegården eller Nørreport Station. Emnet for mødet er rekruttering og vejledning af forskerspirerne og programmet bliver offentliggjort snarest.

Sidste frist for tilmelding af skoler til Projekt Forskerspirer 2019 er fredag den 1. februar.
Ved tilmeldingen skal der angives mindst en koordinator. Det er ikke nødvendigt at have udpeget de deltagende gymnasieelever før slutningen starten af marts.

Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte projektkoordinator Marianne Bjerregaard på forskerspirer@adm.ku.dk eller telefon 35 33 23 70.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Jeg giver tilladelse til, at universitetet kan registrere ovenstående oplysninger. Se privatlivspolitik. *